Publicat el 30/07/2018

Una iniciativa pionera que farà possible que Catalunya realitzi les primeres proves de transport públic amb vehicle autònom

La Generalitat i l’AMTU presentaran els 8 municipis que participaran a la Gira Catalana del Bus autònom  i  donaran a conèixer tots els detalls d’aquesta iniciativa pionera, que marcarà una fita històrica a Catalunya.  L’acte tindrà lloc el dimecres 1 d’agost, a les 11h. al Departament de Territori de la Generalitat, Av. Josep Tarradellas, 2-6 de Barcelona
El president de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Jordi Xena, i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, faran una Roda de premsa en la què donaran a conèixer quins seran els  municipis que participaran a la Gira Catalana del Bus Autònom, que s’iniciarà el proper mes de setembre.  Jordi Xena i Isidre Gavín estaran acompanyats  dels alcaldes i regidors dels vuit municipis que participaran en aquesta gira catalana.

La Gira Catalana del Bus Autònom és una iniciativa pionera que duen a terme conjuntament l’AMTU i la Generalitat i que farà possible que Catalunya realitzi les primeres proves de transport públic amb vehicle autònom. El bus autònom arribarà a Catalunya al setembre i estarà de gira fins a final d’octubre en vuit municipis catalans, que el tindran en circulació real perquè els ciutadans puguin pujar-hi i conèixer de primera mà com funciona aquest nou sistema de transport, que ha de marcar un canvi en la concepció de la mobilitat i del transport públic.

En el trancurs de la roda de premsa es donaran a conèixer quins són els diferents recorreguts que el bus autònom farà en cada ciutat, així com tots els detalls d’aquesta gira.

 

Deixa un comentari