Publicat el 31/08/2020

L’Empresa, que aquest 2020 ha complert el seu desè aniversari, aposta per aquesta ubicació clau a Girona, per a reforçar-se geogràficament a la província

El dilluns 7 de setembre, Germans Homs Lloguer de Maquinària 1852 S.L. obrirà les portes d’una nova seu a Girona. Germans Homs, ja consolidada a Catalunya com a empresa referent en el lloguer de maquinària per a la construcció, bastides, casetes d’obra i lloguer de grups electrògens i estructures per a esdeveniments, trasllada la seva actual seu de Girona i la integra juntament amb la seu de Sant Julià de Ramis, en una nau de més de 5000 m², situada a l’accés Sud de Girona, a la Carretera de Santa Coloma cantonada carrer Gurnau s/n.
L’Empresa, que aquest 2020 ha complert el seu desè aniversari, aposta per aquesta ubicació clau a Girona, per a reforçar-se geogràficament a la província. Juntament amb les seus de Llers (Figueres) i Vall-llobrega (Palamós) el seu objectiu és el de convertir-se en el màxim proveïdor d’aquesta zona, tant per al lloguer a professionals de sectors com la indústria, la construcció i rehabilitació o els esdeveniments, com per als particulars que volen realitzar bricolatge o petites reformes a la seva llar.
Amb aquesta nova seu s’acostaran tots els serveis als professionals que es decanten pel lloguer de maquinària com a solució per a l’estalvi de costos i assimilació de puntes de treball i també als particulars que veuen el lloguer com una opció d’estalvi d’espai i d’assessorament per part d’un expert en l’ús de maquinària: Lloguer directe al públic, Rent&Drive o punt de recollida de comandes online i taller mecànic.

A més, una nova Hilti Store, botiga especialitzada en la venda de maquinària per a la construcció, s’emplaçarà en aquesta nova localització, sumant-se així a la primera Hilti Store situada a la seu central de Germans Homs a Mataró.

 

Deixa un comentari