Publicat el 02/05/2016

La websèrie Genesis 88 produïda pel Grup de Cinema Fata Morgana de Mataró, va guanyar el guardó -Millor Fotografia categoria Drama 2016- en el Lawebfest, Festival Internacional de Websèries de Los Angeles. 

El lliurament de premis es va celebrar el passat 24 d’abril de 2016 a l’Steven J. Ross Theater dels estudis Warner Bros. de Hollywood, Los Angeles. 

Per part de Genesis 88 van acudir al festival Franc Sellers, director i escriptor de la websèrie, Xavier Abad encarregat del muntatge, i també juntament amb en Franc de la fotografia, i Gabi Gel i Jordi París, actors i productors. 

Van recollir el premi Franc Sellers i Xavier Abad atès que eren els encarregats de la fotografia. L’staff de Genesis 88 dedica el guardó a totes les persones que han fet possible aquesta websèrie i especialment a l’actriu d’aquesta producció Montse Masó (Claridad Istriada) que malauradament va morir només fa uns mesos.

Des de la seva estrena el 16 de maig de 2015 aquesta websèrie mataronina, produïda sense pressupost però amb forces dosis d’il·lusió, ha recollit un èxit darrere altre. 
El 4 d’octubre de 2015 va guanyar el premi “Millor Websèrie Llatina categoria Drama” al LATINO WEB FEST, a Miami, i el 2015 va ser distingida amb el TOP 100 de les millors websèries del 2015. 

Genesis 88 ha aconseguit també quedar finalista com a millor websèrie en la categoria AMETSA, millor tràiler i sèrie amb millor projecció de futur en el Bilbao Web Fest 2015, com a millor websèrie al Girona Film Festival 2015, i finalista com a millors efectes especials en el Miami Web Fest.

D’altra banda, l’staff de la websèrie ja està treballant en la segona temporada de la qual ja estan escrits els nous capítols, i que està previst començar a rodar en breu. Genesis 88 promet més acció, diversió i forces sorpreses per als seus seguidors.

SINOPSIS

El 1988, l´empresa Eu-Gen (European Genetic System) associada amb un consorci espacial internacional realitza un experiment secret. Més de vint anys després, a la República de las Maracas, apareix un estrany personatge a qui ningú coneix, que és capturat per la policia després d´una sèrie de robatoris i assalts. És llavors quan sorgeix el misteriós interès d´una de les dones més riques i poderoses del país per aquest individu, i quan tot un seguit de personatges d´allò més variat inicien una curiosa persecució per apoderar-se d´aquest inquietant subjecte.

Deixa un comentari