Publicat el 11/01/2016

Per part de Genesis 88 van assistir al festival, que es va celebrar el passat 29 de setembre, Franc Sellers, director i escriptor de la webserie i Jordi París, actor i productor, que varen ser els encarregats de recollir el guardó: “No esperàvem poder rebre un premi i un reconeixement d’aquet calibre i es per aquest motiu que el volem dedicar a tot l’equip humà que ha fet que Genesis 88 passés de ser un somni a ser una realitat”, paraules de Franc Sellers després de rebre el premi.

En aquestes darreres setmanes la webserie mataronina, feta sense pressupost però amb molta il·lusió, ha anat recollint un èxit darrere altre. Genesis 88 també ha aconseguit destacar en diversos festivals tant nacionals com internacionals: ha quedat finalista com a millor webserie en la categoria AMETSA, millor tràiler i sèrie amb millor futur en el Bilbao Web Festival, finalista en el Girona Film Festival, com millors efectes especials en el Miami Web Fest i dins del TOP 100 de les millors webseries del món en l’any 2015,.

Aquestes expertes valoracions tant positives han empentat a la direcció del Grup a començar a treballar en una segona temporada la qual es preveu començar a gravar dins el primer trimestre d’enguany amb una ampliació de l’equip de producció i direcció.

Direcció: Grup de Cinema Fata Morgana, grup amateur de Mataró aficionats al cinema.

Sinopsis
Al 1988, l’empresa Eu-Gen (European Genetic System) associada a un consorci espacial internacional realitza un experiment secret.
Més de vint anys després, a la República de les Maracas, apareix un estrany personatge que ningú conèix, i que la policia captura després d’un seguit de robatoris i assaltaments. És aleshores quan sorgeix el misteriós interès d’una de les dones més riques i poderoses del país per aquest individu i també quan tot un seguit de personatges heterogenis inicien una curiosa persecució per apoderar-se d’aquest inquietant individu.

Foto lliurament del premi: camisa blanca, Franc Sellers director, americana negre, Jordi París, actor i productor

Deixa un comentari