Publicat el 23/11/2016

El proper cap de setmana, 26 i 27 de novembre, GEAtre, el Grup de Teatre Solidari de GEA XXI estrena “Dones com jo” de Pau Miró, al Centre Parroquial de Canet de Mar. Sota la direcció de Quim Dotras, “Dones com jo” explora el món de les dones, des de les “seves misèries”, però recolzant-se en un dels valors més importants: l’amistat.

Fa tres anys, es creava GEAtre, el Grup de Teatre Solidari de GEA XXI. Aquest grup està format per membres de l’Associació d’Ajut Humanitari GEA XXI, que al 2013 van decidir unir la seva passió pel teatre amb la seva vocació d’ajut als més necessitats. Es tractava de fer servir l’art per portar a terme accions solidàries. 

En aquest darrer projecte, “Dones com jo” de Pau Miró, s’ha comptat amb el suport indispensable de Quim Dotras, que ha dirigit l’obra desgranant el text d’en Pau Miró, molt més enllà del que, a priori, semblava possible. 

Les dones que es posen a la pell de “Dones com jo” són Montse Garcia, Marta Hernández, Emma Pazo i Mireia Ros. Quim Dotras ha dirigit aquestes quatre dones, que ja van protagonitzar l’anterior projecte de GEAtre, “Qui els va parir..!”, que va tenir molt bona acollida i va fer riure tothom.

Sinopsi:
És una comèdia dramàtica amb un missatge de supervivència i, sobretot, d’amistat.
El vell despatx d’un advocat es converteix en el refugi de quatre dones. Allà alliberaran les seves emocions, frustracions, il·lusions…, víctimes de la realitat socio-econòmica que vivim. Tot embolcallat magistralment pel llenguatge planer, fresc i irònic del Pau Miró.  

El donatiu per l’espectacle és de 8€ i la recaptació va destinada als projectes solidaris de GEA XXI.

Per més informació http://geaxxi.blogspot.com.es/

Dia i Hora:   26 de novembre a les 21 hores
                     27 de novembre a les 18.30 hores
Lloc:   Centre Parroquial de Canet de Mar
Adreça: Eusebi Golart, 16
Donatiu solidari:  8€
Reserves:  616 34 31 54 (matins i Whatsapp)

Deixa un comentari