Publicat el 01/04/2017

El Premi està dotat amb 4.500 euros i la publicació de l’obra. Els treballs que vulguin optar al Premi Iluro 2017 es poden presentar fins al 15 de setembre a la seu de la Fundació Iluro, a Mataró

S’ofereix al millor treball de recerca històrica sobre Mataró o la comarca del Maresme, tant de caràcter general com particular, referit a un determinat període, àmbit geogràfic o tema (art, arqueologia, economia, folklore, o qualsevol altre).
El premi es fa extensiu a estudis sobre memòries, diaris, fons documentals, com també a biografies i autobiografies que constitueixin una aportació d’especial interès per al coneixement del passat històric de Mataró i el Maresme.

Els treballs que vulguin optar al Premi Iluro 2017 es poden presentar fins al 15 de setembre a la Fundació Iluro, La Riera 96, 2n, de Mataró.

Atenent a la doble finalitat que té la institució del premi d’estimular la recerca i de difondre el coneixement de la història, es valorarà molt especialment, a més del rigor científic i de l’aportació investigadora dels treballs, la qualitat expositiva i de redacció de les obres.

Des de l’any 2015, a la pàgina web del Premi Iluro www.premiluro.cat s’hi poden consultar totes les obres publicades fins ara, per facilitar l’accés i la difusió dels premis.

La voluntat de la Fundació Iluro és arribar a nous públics i assolir nous objectius de promoció i difusió de la història.
Fundació Iluro La Riera 96, 2n -Mataró 93 790 84 74 fundacio@fundacioiluro.cat

Deixa un comentari