Formació gratuïta per la creació i consolidació del cooperativisme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/04/2018

S’obren les inscripcions per a les persones interessades a rebre formació per a emprendre i consolidar projectes empresarials emmarcats en el cooperativisme i l’economia social i solidària (ESS)

La formació consisteix en dos cursos, un inicial, “Crea!” per a la planificació i execució de cooperatives i entitats d’ESS adreçat a emprenedors en aquest model.
El segon curs, “Consolida!”, més especialitzat, va adreçat a projectes en funcionament amb necessitats de consolidació i enfortiment en els aspectes: gestió, finançament, gestió d’equips i màrqueting. Ambdues formacions es duran a terme duran el mes de maig, en sessions de matí setmanals d’entre 3 i 4 hores de durada a les instal·lacions de l’Edifici Cafè de Mar, al carrer Santa Rita de Mataró.

Aquesta formació es duu a terme en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, projecte impulsat per les cooperatives l’Esberla i Facto Assessors, la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, la Càtedra d’Economia Social de Tecnocampus Mataró-Maresme i el grup local de Mataró de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, promogut per la Direcció General d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya i amb el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

La formació en cooperativisme i economia social i solidària és un dels principals eixos d’acció de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme,que, amb la col·laboració amb altres agents públics i privats, duu a terme tota mena d’activitats arreu de la comarca per a visibilitzar aquest model d’emprenedoria que actualment es troba en valor.

La inscripció ja està oberta i les places són limitades. La formació no té cap cost per als assistents, només cal que accedeixin al web de l’Ateneu Cooperatiu del Maresme i omplin en formulari electrònic: http://ateneucoopmaresme.cat/actuem/tallers/
Informació de contacte  www.ateneucoopmaresme.catwww.facebook.com/coopmaresmewww.twiter.com/coopmaresme

 

Deixa un comentari