Publicat el 24/03/2023

L’Ajuntament fa una crida a la població perquè racioni l’ús de l’aigua i segueixi les restriccions establertes per l’Agència Catalana de l’Aigua, motiu pel qual tanca les fonts públiques

 

 

 

L’Ajuntament de Premià de Dalt ha decidit, en coherència amb les mesures contra la sequera i l’estat d’excepcionalitat en què ens trobem, tanca les fonts públiques fins a nou avís per tal de reduir el consum d’aigua.
Alhora, fa una crida a la població perquè racioni l’ús de l’aigua i que segueixi fil per randa les restriccions establertes per l’Agència Catalana de l’Aigua. Cal fer un ús responsable d’aigua ja que no es preveuen pluges a curt termini, per tant, és més que probable que la situació de sequera que ja patim s’agreugi les properes setmanes.

En aquest sentit, l’Ajuntament instal·larà una bomba en algun pou del municipi per a extreure’n aigua no potable i dedicar-la a la neteja viària i al reg que sigui imprescindible per la supervivència de les plantes.

Mesurwes d’excepcionalitat per Sequera: https://sequera.gencat.cat/web/.content/02_LA_SEQUERA/SUPORT-MON-LOCAL/bloc-excepcionalitat/poster-sequera-restriccions-excepcionalitat.pdf

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Premià de Dalt

 

 

Deixa un comentari