Publicat el 06/11/2018

Tindrà lloc el proper dissabte 10 de novembre a la Plaça de l’Ajuntament de Calella

Des del Consell Comarcal del Maresme, es va iniciar fa uns quants anys la línia de treball: ‘visibilització de l’aportació de les dones a la societat’ que correspon a l’eix 5 del Pla Comarcal d’Igualtat “Reconeixement i foment del lideratge i la participació de les dones”.

Entre els col·lectius als quals es treballa per donar visibilitat i reconeixement està el col·lectiu de dones escriptores. Es va començar mitjançant la Trobada anual d’escriptores del Maresme (3 edicions), amb l’homenatge a una de les escriptores veteranes de la comarca i finalment mitjançant la fira d’escriptores.

La intenció és organitzar cada any la fira en un municipi diferent de la comarca en col·laboració estreta amb el seu ajuntament. L’edició d’enguany (que és la primera d’aquestes característiques) serà el proper 10 de novembre a Calella de 10:00 a 14:00 hores.
En aquesta fira, participaran 30 escriptores de diferents municipis de la comarca (Arenys de Mar, Argentona, Mataró, El Masnou, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Calella, Alella, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Malgrat de Mar).

Durant la Fira hi haurà presentacions i signatures de llibres, lectures i actuacions artístiques.

Fira d’Escripctores del Maresme, Dissabte, 10 de novembre de 2018 a la Plaça de l’Ajuntament de Calella 
10:00h – 10:30h, Inauguració de la Fira
10:30h – 14:00h Presentació de LLibres i Lectures amenitzades per actuacions musicals de la cantant mataronina Zirena
11:30h – 12:30h Actuació Artística Itinerant: “Els quartos de la Virgínia”, a càrrec de Núria de Calella

Durant tot el matí: parades de llibres a la Plaça de l’Ajuntament amb la presència d’escriptores que signaran exemplars i interactuaran amb el públic

 

 

Deixa un comentari