‘Fira d’Empreses Subministradores Alternatives i de Proximitat’ a Argentona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 23/05/2018

La Fira serà totalment gratuïta per a les empreses i per als assistents, al migdia hi haurà vermut i també presentacions i xerrades divulgatives

La Fira tindrà lloc el proper dissabte 26 de maig, i està organitzada  per un grup de ciutadans, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argentona  i Argentona es mou.
L’objectiu de la Fira és que els ciutadans rebin presencialment i de primera mà, informació sobre alternatives de companyies subministradores d’electricitat, gas, telefonia, internet, assegurances i bancs. Amb aquesta Fira es pretén, sobretot, facilitar que els ciutadans s’informin i, allà mateix, facin efectiu el canvi a companyies alternatives i de proximitat.
La Fira serà totalment gratuïta per a les empreses i per als assistents. Durant els propers mesos està previst estendre la iniciativa a la resta del territori, per fer possible que milers de persones i llars canviïn a companyies més properes, ètiques, socials i responsables, de forma senzilla i efectiva.

La Fira es realitzarà a la Plaça Nova d’Argentona, a l’espai central i amb més vida social de la vila. L’horari previst és de 10:00-14:00 i de 17:00-20:00. També hi haurà activitats de dinamització de la Fira, vermut al migdia, presentacions i xerrades divulgatives.

Deixa un comentari