Publicat el 07/10/2014

La Fira de Professionals i Comerç d´Alella que s´havia de celebrar el passat diumenge 5 d´octubre a la Plaça de l´Ajuntament ha quedat ajornada fins al diumenge 19 d´octubre davant les previsions de pluja a la comarca.
La fira, que està organitzada per Alella Negocis amb la col·laboració de l´Ajuntament, celebra enguany a seva segona edició com a punt de trobada de l´activitat econòmica i empresarial d´Alella i està organitzada per l´associació Alella Negocis amb la col·laboració de l´Ajuntament.
Durant tot el matí una quarantena de professionals, comerços i petites i mitjanes empreses del poble donaran a conèixer els seus productes i serveis. La Fira és una bona oportunitat per conèixer una part important de l´activitat econòmica que es desenvolupa a Alella.
La primera edició de la Fira es va celebrar el 6 d´octubre de l´any passat i va comptar amb la participació de 44 professionals, comerços i representants de petites i mitjanes empreses que van oferir als assistents un tastet dels productes i serveis que s´ofereixen al poble.

Deixa un comentari