Publicat el 04/12/2019

Amb l’entrada del mes de desembre, Sant Vicenç es prepara per celebrar el Nadal amb un ampli ventall d’actes, on els més petits i petites de casa en seran els protagonistes d’aquesta festivitat tan màgica

El cap de setmana del 14 i 15 de desembre s’obrirà al públic per vuitè any consecutiu la Fira de Nadal; un mercat destinat a la dinamització comercial del municipi en aquestes dades tant assenyalades. Així, de les deu del matí i fins a les vuit del vespre de manera ininterrompuda es podrà passejar per l’entorn de la plaça del Poble on diferents parades exposaran els seus productes típics i especialment adients per a dur a terme les compres dels regals per a aquestes festes.
A més, també hi haurà activitats per a públics de totes les edats i l’AMPA de l’escola Sant Jordi muntarà una parada per recaptar fons per a La Marató destinada enguany a les malalties minoritàries.

Altres activitats festives
Al llarg dels propers dies, la Regidoria de Cultura i Festes, junt amb les de Joventut, Esports, Ensenyament, Comerç i Turisme, i diferents entitats locals, han dissenyat un complert programa d’activitats que pretenen mantenir ben vives les tradicions del Nadal i Reis; a més de comptar amb propostes com els campus esportius que un any més pretenen donar una sortida a les famílies i entreteniment i diversió assegurada per als infants del municipi des del 23 de desembre i fins al 3 de gener.
Però si parlem de tradició nadalenca a Sant Vicenç no ens podem oblidar dels Amics dels Pessebres que tindran la seva activitat centrada a la Llar del Pessebre on s’hi podran veure les exposicions i el pessebre que porta per títol  ‘Germans Gabrielistes, entre el mar i la muntanya’.
Tot plegat, es podrà visitar del 14 de desembre al 22 de gener, les vigílies de festa, dissabtes, diumenges i festius, de 12 a 14h i de 18 a 20h.
Enguany, el parc dels Germans Gabrielistes tornarà a ser l’escenari que acollirà la pista de gel, del 30 de desembre al 6 de gener, i el Campament Reial el divendres 3 de gener.
A més, aquest any com a novetat més destacable, el Sopar-Revetlla de Cap d’Any es trasllada al Centre Cívic El Gorg, presenta un menú molt més elaborat i festiu i ofereix un servei de monitoratge per a nens/es de 3 a 10 anys perquè grans i petits puguin gaudir de la celebració.

Programa d’activitats: http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2019/FESTES/DOCUMENTS/PROGRAMA_NADAL_2019.pdf

Deixa un comentari