Publicat el 12/07/2017

El programa d’activitats de la #FMinerva17  de Llavaneres arriba, un cop més, farcit de propostes d’actes i activitats per a tots els gustos i les edats.

Fira d’atraccions
Del 14 al 18 de juliol, les atraccions dels firaires s’instal·laran a l’esplanada del passeig de Jaume Brutau. A més, durant el dimarts 18 de juliol algunes atraccions aplicaran un descompte del 50% amb motiu del Dia del Nen.

La fira d’atraccions obrirà de 17 a 2 hores el divendres, dissabte i diumenge, mentre que l’horari de dilluns i dimarts serà de 17 a 24 hores.

Fira d’artesania
En el marc de la Festa Major de La Minerva, el Passeig de la Mare de Déu de Montserrat acollirà la també tradicional fira d’artesania, on es vendran productes ètnics i autòctons com sandàlies, bijuteria i complements, entre d’altres. La fira romandrà oberta el divendres 14 de juliol de 17 a 24 hores, mentre que l’horari serà de 10 a 24 hores durant el dissabte, diumenge i dilluns.

L’Ajuntament de Llavaneres anima els veïns a sortir de nou al carrer i gaudir de l’àmplia i variada oferta d’activitats socials i culturals que es desplegaran durant la #FMinerva17.
Per a més informació sobre totes les propostes, podeu descarregar el programa: http://ajllavaneres.cat/ARXIUS/ANY2017/COMUNICACIO/Programa_M_17__web.pdf

 

Deixa un comentari