Publicat el 29/07/2017

Durant els tres dies de la fira Argentast a Argentona s’organitzaran diversos tallers a les 19’30 hores, relacionats amb el tast i l’elaboració de la cervesa artesana.

Un dels al·licients més saborosos d’aquesta Festa Major serà la renovada proposta de la fira de gastronomia local i cerveses artesanes que enguany comptarà amb una logística renovada i una proposta molt més atractiva i variada. Mitjançant un sistema de tiquets, es podran bescanviar per les degustacions gastronòmiques i beguda que es desitgin.

La Fira de gastronomia local i cervesa artesana comptarà amb la participació dels establiments argentonins: Restaurant Terracotta, Sant Jaume, Can Moré, La Teca, El Garrí Dolç, La peixateria d’Argentona, Ecobotiga, La Formiga, Can Cachi, El Nou Celler, Pastisseria Roser i Pizzeria Pepperoni, a més dels elaboradors de cervesa: Cervesa Marina (Blanes), Biir Brewer (Argentona), Molta Molta (Mataró), Synera (Arenys), Sant Jordi (Cardedeu), Barret cerveses (Granollers), La Montnegre (Calella) i Quana Beer (Ametlla del Vallès)

L’horari d’obertura de la fira serà del 4 al 6 d’agost, de 18 hores a 1 de la matinada. Els tallers que es duran a terme seran:

  • Dia 4: TALLER DE TAST I CONEIXEMENT DELS DIFERENTS TIPUS DE CERVESA. Adrià Felisart (Molta Malta). 2 tiquets.
  • Dia 5: TALLER DE TAST I CONEIXEMENT DELS DIFERENTS TIPUS DE CERVESA. Albert Galan ( BIIR). 2 tiquets.
  • Dia 6: APRÈN A FER CERVESA ARTESANA A CASA. Molta Malta. Gratuït.

Deixa un comentari