Publicat el 16/04/2021

La Festa Major tindrà lloc els dies 6, 7, 8, 9, 10 i 11 de juliol

Ja s’han públic al web municipal les bases per participar en els concursos de cartell de la Festa Major 2021 en les categories
Adulta: https://premiademar.cat/fitxa.php?id=20355  i
Infantil: https://premiademar.cat/fitxa.php?id=20356

En la categoria adulta, hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys. Podran presentar un màxim de dues obres originals i inèdites.
En ambdues categories cal tenir present que l’eix temàtic de la Festa Major són els pirates i els premianencs. La pirateria representada ha de ser la barbaresca, per la qual cosa es descartaran els cartells que representin pirates caribenys.
Si el disseny del cartell inclou els personatges principals, cal que hi apareguin tots tres: els premianencs Esther i Martí, i el pirata Omar.
Es valorarà positivament que es tingui en compte la perspectiva de gènere de manera que el cartell fomenti la igualtat. Els originals en cap cas poden contenir trets masclistes.

Per participar en el concurs caldrà omplir el formulari d’inscripció: https://premiademar.cat/document.php?id=20219,  on s’haurà d’adjuntar el cartell en format PDF.
El termini de presentació dels treballs finalitzarà el 5 de maig a les 12 de la nit i el jurat es reunirà l’endemà.
S’atorgarà un únic premi de 500 € per al cartell guanyador.

Concurs infantil
Pel que fa al concurs infantil de cartells, hi poden participar tots els nens i nenes de Premià de Mar d’entre 8 i 12 anys.
La forma i el termini de presentació dels originals és el mateix que per a la categoria adulta.
Pel que fa al premi, serà un lot de productes de la Festa Major incloent-hi una samarreta de l’edició de la Festa de 2021.
Com en el cas dels adults, també caldrà omplir el formulari d’inscripció: https://premiademar.cat/document.php?id=20239,  per participar en el concurs.

 

 

Deixa un comentari