Del 27 de maig al 5 de juny es pot votar el cartell de Festa Major d’Alella 2019 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme Del 27 de maig al 5 de juny es pot votar el cartell de Festa Major d’Alella. Cartell guanyador suma de valoracions realitzades pel jurat i el vot popular
Publicat el 27/05/2019

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular

La votació és pot fer per Internet emplenant el formulari : http://www.alella.cat/formulari.php?id=11352, o bé presencialment, a partir de dilluns 27 de maig, a Can Lleonart. També en el mateix web es poden veure les nou propostes del cartells que s’han presentat.
Només és podrà votar una de les 9 propostes que s’han presentat al concurs en el termini i amb els requisits requerits per les bases de la convocatòria.
La data límit per poder votar serà el dimecres 5 de juny.

El cartell guanyador serà aquell que aconsegueixi més punts en la suma de valoracions realitzades pel jurat i del vot popular. La puntuació màxima que podrà rebre un projecte serà de 10 punts, 6 provinents del jurat i 4 de la votació popular. El jurat està format pel regidor de Cultura i Festes populars, un tècnic de l’àrea de Comunicació de l’Ajuntament d’Alella, un representant de la Comissió de Festes i un dissenyador/a o professional de disciplines properes al món del disseny.

El cartell guanyador rebrà un premi de 500 euros.

Deixa un comentari