Publicat el 02/10/2015

Els serveis i regidories de Joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar amb la gestió de l´associació Cultural Catalunya Rock, tornen a posar en marxa l’11è Concurs de Música Jove, iniciativa per dinamitzar i donar cobertura promocional als músics novells dels municipis que l´organitzen. El termini d´inscripció es tanca el 30 d´octubre.


Millorar la formació musical dels músics novells, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i crear espais d´actuació musical al territori són objectius que formen part de l´ideari del Concurs de Música Jove, que es divideix en dues categories: la de joves entre 16 i 20 anys, i la d´entre 21 i 30 anys.
Un jurat constituït per persones relacionades amb l´àmbit musical valorarà les cançons presentades i seleccionarà els finalistes.
Els grups finalistes de cada categoria actuaran el dia 28 de novembre en un concert en directe al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils, que enguany és l´Ajuntament organitzador. Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d´una maqueta als estudis Bucbonera Records de Caldes de Montbui, la distribució en plataformes digitals de les cançons, assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de la següent edició (només categoria B).
 
En aquesta edició es torna a oferir la possibilitat de participar en un taller d’introducció a la indústria musical, el 15 d’octubre (18 h) a l’Hotel d’Entitats de Cabrils, on els grups i solistes (inscrits o no al concurs) podran conèixer eines bàsiques per poder accedir al món de la música des de diferents vessants (plataformes digitals, entitats de gestió musical, drets d´autor, managements, discogràfiques, sales de concert, aspectes tècnics, etc.).
Els grups i solistes que vulguin participar podran fer la inscripció directament al web del concurs: www.enderrock.cat/musicajove. En el cas de Vilassar de Mar, una vegada inscrits caldrà que passin per can Jorba per omplir la fitxa de responsable de grup. Per a consultes: can Jorba, els dilluns i dimecres de 17 a 19 h,  tl. 937542400 ext. 450, o canjorba@vilassardemar.cat. Les bases del concurs es poden consultar al web municipal.

Deixa un comentari