Publicat el 20/05/2020

Els originals s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica festamajor@premiademar.cat

El pròxim dia 1 de juny és la data límit pel lliurament d’originals dels concursos d’adults i infantil de cartells de la Festa Major 2020. El nou termini pel lliurament d’originals arriba després que les circumstàncies de la crisi de la COVID-19 deixés sense efecte l’anterior convocatòria.

Pel que fa a la categoria adulta, en el concurs hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys i cada concursant podrà presentar un màxim de dues obres.
El cartell ha d’incorporar el logotip del Municipi, el logotip oficial de l’Ajuntament que fa referència a la festa Major de pirates i premianencs (sol i lluna), la llegenda “Festa Major de Premià de Mar 2020”.
És important recordar que l’eix temàtic de la Festa Major són pirates i premianencs. Els pirates són barbarescos i, per tant, es descartaran tots els cartells que facin al·lusió a elements de pirates caribenys.
S’atorgarà un únic premi de 500 €, bruts, per al cartell guanyador. El jurat podrà declarar el premi desert si ho estima oportú.

Concurs infantil
De la mateixa manera, l’Ajuntament convoca també el concurs del cartell infantil per anunciar la Festa Major, obert a tots els nens i nenes de Premià de Mar d’entre 8 i 12 anys.
Com en el cas anterior, el cartell ha d’incorporar la llegenda “Festa Major de Premià de Mar 2020” i es descartaran tots els cartells que facin al·lusió a elements de pirates caribenys.
El premi serà una samarreta de Festa Major, un barret o turbant, un got i un conte.

Els cartells guanyadors es donaran a conèixer abans del dia 7 de juny.

Una Festa Major condicionada per la crisi de la COVID-19
Dissortadament, la situació creada per la crisi sanitària de la COVID-19 obliga que la Festa Major 2020 no pugui reunir les característiques habituals. En l’actualitat, l’Ajuntament, la comissió de Festes i les entitats col·laboradores estan treballant sobre diverses propostes per dur a terme la Festa. Tan aviat com sigui possible, se’n donaran a conèixer els detalls.

Bases del concurs del Cartell de la Festa Major 2020:  https://premiademar.cat/document.php?id=17752
Bases del Concurs Infantil de Cartells de la Festa Major 2020: https://premiademar.cat/document.php?id=17753

Deixa un comentari