Publicat el 19/03/2022

L’actuació del carrer Mont, entre la N-II i el carrer Colom, es va iniciar el passat 25 d’octubre i s’ha realitzat en cinc fases per minimitzar les molèsties al veïnat

 

Vilassar de Mar ja compta amb un nou carrer pacificat, un cop finalitzades les obres que s’han dut a terme els últims mesos al carrer Mont, entre la N-II i el carrer Colom, per convertir-lo en un carrer accessible, de plataforma única (voreres i calçada al mateix nivell), i de prioritat invertida. El carrer ja s’ha obert i dilluns es preveu fer l’acta de recepció de l’obra.

Amb la nova configuració del carrer, la prioritat és dels vianants en qualsevol punt de la via. S’han eliminat les zones d’aparcament i el doble sentit de circulació que existia en un punt del carrer, per eixamplar les voreres, fer-les accessibles i donar més espai a les persones.
Cal recordar que el carrer Mont tenia voreres de menys de 90 cm en la majoria dels trams i ara s’ha convertit en una via accessible per a tothom. La velocitat màxima de circulació dels vehicles en aquestes via i en totes les senyalitzades amb el senyal S-28 és de 20 km/h.

L’obra, amb un pressupost d’adjudicació de 266.433 euros, compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 223.342 euros.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

 

 

 

Deixa un comentari