Publicat el 06/11/2020

Aquestes tasques de manteniment s’han portat a terme mitjançant el Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals

Aquesta és una més de les accions que s’ha dut a terme des del consistori amb l’objectiu de prevenir l’inici i la propagació d’incendis forestals i per garantir un correcte estat dels camins per tal que aquests siguin totalment accessibles per als vehicles de Bombers  en cas que es produeixi algun incident o incendi a la zona.
Aquestes tasques de manteniment s’han portat a terme mitjançant el Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals.  Mitjançant aquesta subvenció, cada any es realitza l’arranjament d’una de les pistes incloses a la xarxa viària bàsica municipal de prevenció d’incendis forestals.
Durant aquest any 2020 està previst portar a terme una altra actuació de millora i manteniment de la xarxa de camins forestals, gràcies a una subvenció extraordinària atorgada per la Diputació de Barcelona pels anys 2020 i 2021.

 

 

Deixa un comentari