Publicat el 09/07/2021

El Restaurant ‘La Picaña’ guanya aquesta primera mostra gastronòmica

La Festa Major d’enguany acollia una nova activitat: l’Escuracassoles, un recorregut enogastronòmic per trenta establiments participants que oferien una oferta gastronòmica singular i marinada amb vins D.O. Alella o vermut Cisa.
Des d’un platet, un plat o un menú, els assistents van poder tastar i votar les propostes que més els van agradar i van participar en el sorteig de tres experiències enoturístiques a la Terra de la Pansa Blanca.

Organitzada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, aquesta activitat ha tingut una molt bona rebuda per part de la ciutadania i, des de l’Ajuntament, s’espera que es consolidi durant els propers anys com un acte més de la Festa Major del Masnou.

D’aquesta primera edició, l’establiment guanyador ha estat el restaurant La Picaña. La seva proposta va ser oferir dues opcions a escollir: una miniburguer amb pera amb vi, foie i formatge comté o una miniburguer de calamars amb pa de cendra i maionesa kimchi. Tot això, acompanyat amb una copa de vermut negre Cisa o de Pansa Blanca Raventós.
Hicham Khammali, propietari i cuiner de La Picaña, rebrà com a establiment guanyador el guardó de reconeixement d’aquest any i, a més, serà la cara visible del cartell de l’Escuracassoles 2022.

Deixa un comentari