Publicat el 08/07/2014

El Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure aquest any celebra els divuit anys. I perquè la festa estigui a l’altura de l’esdeveniment, enguany el Festival complet surt al carrer per celebrar la majoria d’edat, i per fer-ho amb tots aquells qui vulguin fer de l’estiu una veritable festa de la capacitat de riure i en companyia. Precisament, com és habitual, el Festival es´ha presentat al Mercat Municipal i al mercat setmanal, el 15 de juliol, amb l’actuació de la formació Sidral Brass Band, la banda oficial d’aquesta edició, que intentarà que tots els veïns i veïnes de la vila restin ben assabentats que comença la celebració.
Fins al dissabte 19 de juliol, les places i els carrers del Masnou s’ompliran de propostes teatrals i de circ per a totes les edats i vingudes d’arreu del món.
Entre les novetats més destacades d’aquesta edició, hi ha, a més de la gratuïtat de totes les representacions, la recuperació de l’espectacle de focs artificials a la platja, a càrrec de la Companyia del Foc, i la inclusió de l’actuació del Col·lectiu d’Artistes Residents al Masnou (LACAM) a la programació. Per tot plegat, aquesta divuitena edició tornarà a encomanar al públic, població masnovina i visitants, la màgia i la il·lusió del teatre, com també explica el consistori masnoví en el seu web.

Deixa un comentari