Publicat el 29/01/2015

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, presenta dimecres 4 de febrer, a les 12 hores, al Teatre Zorrilla (carrer de Sant Miquel, 54), la programació del Festival Internacional de Màgia – XV Memorial Li Chang de Badalona, que aquest any celebra la seva quinzena edició, els dies 20, 21 i 22 de febrer. L’acte comptarà també amb la presència de la regidora de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Badalona, Montserrat Salgado, del diputat adjunt de cultura de la Diputació de Barcelona, Carles Combarros, i del director del Festival, Enric Magoo.
Des del divendres 6 de febrer fins diumenge 1 de març el Festival oferirà la possibilitat de veure una selecció dels millors mags actuals. Destacar, com exemple, l’actuació, dissabte 7 de febrer, al Teatre Blas Infante (carrer d’Andrés Segovia, 45), d’un mag universal que ha fet història: Juan Tamariz, i un dia abans, el dia 5, al Teatre Zorrilla, el mag revelació d’aquest moment: Antonio Díaz.
En el transcurs de la roda de premsa de presentació d’aquesta nova edició del Festival es donarà a conèixer el nom del guanyador de la menció honorífica que cada any concedeix l’organització a alguna persona vinculada al món de la màgia i l’espectacle. En ocasions anteriors, la menció l’han rebuda els propietaris dels establiments Màgicus i El Rei de la Màgia; els mags Joan Nieto “Gargot”, Xevi i Màgic Andreu o la Capsa de Magia Borràs. L’última menció honorífica ha estat per Ediciones Marré, una editorial dedicada des de fa cinc dècades a la publicació de revistes i llibres, en català i castellà, sobre el món de la màgia.

Deixa un comentari