Publicat el 05/07/2022

El 14 i 15 de juliol tindrà lloc el Primer Festival Franquesa, un espai d’experimentació i diàleg creatiu

 

El Festival serà un punt i espai de trobada i exploració col·lectiva on la dansa i les arts escèniques, s’integren i s’arrelen a la cultura i llegat popular partint d’una visió i impuls avantguardista.

La Masia senyorial del segle XVI, Can Franquesa seu de la SC Sant Jaume i els seus entorns es converteixen durant els dies 14 i 15 de juliol 2022 en l’escenari de la primera edició del Festival Franquesa.
Impulsat per la Societat Cultural Sant Jaume, aquest festival neix amb l’objectiu de potenciar i apropar les arts escèniques, dansa i cultura popular a través d’una programació d’espectacles i tallers gratuïts oberts a tothom, que tingui interès i ganes d’experimentar amb el moviment.

El propòsit del festival serà el de compartir i experimentar a través del moviment i les arts, creant ponts de diàleg entre els diversos assistents. Partint d’aquesta filosofia, un factor important és obrir i potenciar la benvinguda d’estudiants de dansa joves, que estan en ple desenvolupament artístic i personal, tanmateix d’estudiants en general.
Trobarem sardanes populars i tallers col·lectius d’experimentació del moviment oberts a totes les edats.

” Com artista i creador, el meu interès i motivació sempre ha estat lligat a les immenses possibilitats i potencial de les arts com a eina social , educativa i transformadora de cara a una societat i com a través d’elles podem crear ponts de cohesió i diàleg a través del moviment.
Partint de l’entesa del moviment com a forma primària de comunicació i expressió personal i col·lectiva, sempre m’ha despertat un gran interès la recerca i exploració de les nostres arrels i cultura popular, ja que per a mi , aquest és un clar exemple de connexió i diàleg a través del moviment entre diversos punts de la societat “,
ha comentat Aleix Martínez, coreògraf i director artístic del Festival.

En el link de la web del Festival, trobareu tota la programació sobre les actuacions, tallers gratuïts, i fins i tot podreu comprar les entrades.
Nenes /nens fins a 12 anys el preu és de 2€
Espectacle La Cisa, generala 8 € soci de Sant Jaume 5€
Espectacle Pols, general 15€ socis de Sant Jaume 10€ .
https://festivalfranquesa.com , aquí hi teniu tota la programació, us esperem!!!!

 

Redacció
Imatge i font: Festival Franquesa

Deixa un comentari