Publicat el 13/04/2017

La Setmana Santa sempre és un bon moment per gaudir del Festimatge, Festival de la Imatge de Calella, que durant aquests dies té obertes les seves exposicions durant matí i tarda, per tal que es puguin visitar les 23 col·leccions de fotografia. Així com les projeccions de curtmetratges de dijous sant i dilluns de pasqua. I un taller de fotografia sobre “Introducció als filtres de densitat neutre”.

Festival de la Imatge de Calella celebra la seva XII edició de l’1 al 23 d’abril. Calella torna a ser la ciutat de la imatge durant el mes d’abril i esdevé punt de trobada dels amants del cinema i la fotografia. 23 exposicions de fotografia, 110 curtmetratges, 3 tallers de fotografia, 2 sortides fotogràfiques i culturals, presentacions de llibres, el Mercat del Col·leccionista, sessió de cinema 9,5 i mostra de treballs realitzats amb foundfootage… són algunes de les propostes que ofereix el Festimatge d’enguany.

I aquesta Setmana Santa permet gaudir especialment d’alguns d’ells. Les 23 exposicions de fotografia, que es troben a la Fàbrica Llobet i a la Sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell, es poden visitar durant tots els dies. Durant el cap de setmana es farà el taller de fotografia “Introducció als filtres de Densitat Neutre (ND)”, impartit pel fotògraf Eduard Mendoza. Comptarà de dues sessions, una primera teòrica el dissabte dia 15 d’abril de 16 a 20 hores. I el diumenge 16 tindrà lloc un sortida pràctica de 6 a 13 hores.

Pel que fa a la secció de curtmetratges, Dijous Sant es fa una projecció de curtmetratges seleccionats en el XXIIIè Trofeu Torretes de Curtmetratges a la Sala de projeccions de l’Ajuntament Vell. Es duran a terme dues sessions, una de tarda a les 19 hores i una de nit a les 21.30 hores, en les que es podran veure 12 curtmetratges. Dilluns de Pasqua hi haurà més projeccions de curts del XXIIIè Trofeu Torretes de Curtmetratges. En aquest cas el lloc de projeccions serà la Sala Mozart de Calella en una única sessió a les 21 hores.

 

Deixa un comentari