Publicat el 18/09/2020

Aquest dilluns 21 de setembre s’iniciaran les obres que faran del passeig Marítim un espai més sostenible i adaptat al canvi climàtic

L’actuació consisteix en la substitució dels parterres de gespa per paviment de formigó tenyit, deixant únicament la zona dels escocells de les palmeres. Durant els 13 dies que, segons les previsions, duraran aquestes obres, els vianants tindran accés a la part del passeig del cantó mar. La part que separa els parterres de les vies del tren romandrà tancada mentre s’executi l’obra.
A banda de demolir els parterres de gespa existents i reemplaçar-los per paviment fet a base de llosa de formigó tenyit, l’actuació també s’aprofitarà per reconstruir els escocells de les palmeres integrades en aquests parterres.
Amb aquesta intervenció, l’Ajuntament pretén aconseguir un passeig més preparat per als temporals, que en el futur proper es preveuen més freqüents, més intensos i més persistents.
Alhora, l’eliminació de la gespa reduirà el consum d’aigua a primer línia de mar, així com la despesa en manteniment i recollida dels residus que s’acumulen en aquests parterres. El comportament incívic d’algunes persones, que hi aboquen tot tipus de brossa, els fa aparèixer, sovint, amb un aspecte brut.
La desaparició dels parterres permetrà, així mateix, guanyar espai per als vianants al passeig.

Deixa un comentari