Publicat el 26/02/2018

El club condemna tot allò que suposi “un frau a la pràctica neta del futbol”

El FC Argentona ha emès un comunicat per sortir al pas dels rumors que vinculen l’entitat amb els registres que es van dur a terme dilluns 19 de febrer en el marc d’una investigació contra una trama que arreglava els resultats de partits de futbol de Segona Divisió B i Tercera.
En aquest comunicat, el FC Argentona parla de “rumors i insinuacions malintencionades” que relacionen el club amb aquesta trama i assegura que ni l’entitat ni cap dels seus integrants, tant directius com jugadors, tenen “cap mena de vinculació amb aquest cas”. A més, el club ha aprofitat per condemnar “enèrgicament qualsevol tipus d’acció o decisió que suposi un frau a la pràctica neta del futbol”.

Recordem que el passat dilluns la Policia Nacional va registrar un habitatge del carrer Sant Miquel en relació amb aquesta trama que tindria la seva base d’operacions a la Xina. Segons diversos mitjans de comunicació, també es van fer registres a altres municipis de l’estat espanyol i es van fer diverses detencions.

Podeu llegir el comunicat sencer a la pàgina de Facebook del FC Argentona, https://www.facebook.com/futbolclubargentona/

 

Deixa un comentari