Publicat el 14/05/2020

Es tracta, per tant, d’una mostra col·laborativa que es nodrirà amb l’aportació dels treballs i documents que la gent faci arribar als organitzadors

La Comissió d’Exposicions de Teià prepara una exposició per al mes de juny a La Unió, sobre el confinament dels veïns i veïnes de Teià.
L’aportació dels treballs i documents que la gent faci arribar als organitzadors podran ser:
Dibuixos
Fotografies
Vídeos
Escrits
Cançons
Qualsevol altra forma d’expressió artística.

Segons els seus impulsors, “l’exposició vol ser un diari del confinament que mostri les diferents vivències de cada persona i compartir entre tots les emocions i sentiments d’aquests dies excepcionals”.
La data límit per a participar-hi serà el 24 de maig.
Envieu un correu electrònic a cultura@teia.cat on expliqueu les vostres reflexions o adjunteu-hi directament l’arxiu d’imatge o so que vulgueu.
S’hi exposaran tots els materials rebuts en ordre d’arribada, segons la disponibilitat de l’espai. En aquells casos que facin falta els documents o obres originals, rebreu instruccions concretes sobre com fer-ho.

Foto zenital
Els organitzadors de la mostra tenen un altre repte creatiu “per als més valents”. Es tracta de participar en una proposta que s’ha fet viral a nivell mundial: una foto feta des de dalt amb objectes que us hagin acompanyat durant el confinament.
La idea està inspirada en l’obra del fotoperiodista nord-americà Gregg Segal (https://www.greggsegal.com/) i consisteix a fer-se una foto estirats a terra al costat d’una desena d’objectes que hàgiu utilitzat a casa durant la quarantena o bé que defineixin la vostra personalitat, els vostres gustos i aficions o el vostre estat d’ànim: llibres, jocs, material esportiu, instruments musicals, dispositius tecnològics, peces de roba…
Si us hi engresqueu, podeu seguir les instruccions clicant: http://www.teia.cat/documents/arees/cultura/cronicaconfinamentteia.pdf

Deixa un comentari