Publicat el 24/06/2017

Avis i àvies del Centre Cívic exposen 40 pintures per Festa Major

La sala principal del Centre Cívic El Passeig aquests dies està plena de color. En motiu de la Festa Major de Sant Joan, els artistes del centre exposen 40 obres de pintura de temàtiques diferents: paissatges, flors o, fins i tot, retrats.

És la primera vegada que es pengen els quadres en aquesta sala principal. La regidora de Gent Gran, Núria Arasa, ha explicat aquest divendres que des del mes d’octubre l’espai està preparat per acollir exposicions. Aquesta idea ha agradat molt als artistes, segons han explicat els responsables del Centre Cívic. “És un espai de pas, aquí hi ha molta gent sempre, sobretot els caps de setmana. Ara tothom veurà les obres i no les haurà d’anar a visitar expressament a una altra sala”, ha dit el president del centre, Jaume Punsola.

La regidora de Gent Gran ha destacat la qualitat de l’obra exposada: “Realment hi ha molt nivell i molta quantitat, cada any ens sorprenen“. Núria Arasa també ha explicat que des de l’Ajuntament aposten per la prevenció i per un envelliment actiu: “La gent gran respon de manera molt positiva a tot això”. “Aquestes activitats són una manera de no quedar-se aïllat a casa i fer xarxa amb altres persones, que la gent gran sigui activa és maco i millora la seva qualitat de vida perquè també els ajuda a treballar a nivell cognitiu”, ha insistit Arasa.

Aquests artistes de la tercera edat formen part dels 80 alumnes que participen tot l’any en l’activitat de pintura del Centre Cívic El Passeig. És una de les que té més èxit: es fan classes de pintura 4 cops per setmana. Els resultats es poden veure dues vegades l’any en exposicions, una d’elles és sempre per Sant Joan.

L’exposició de la Festa Major d’aquest any es podrà visitar fins el 23 de juliol.

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari