Publicat el 02/11/2018

Una seixantena de persones han assistit a aquesta iniciativa de la regidoria de Promoció Econòmica, la qual ha estat molt ben valorada i ha servit per establir sinèrgies entre diverses empreses del municipi

Per tal de refermar el compromís amb l’impuls de l’activitat econòmica i dinamitzar l’àmbit empresarial, l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha treballat transversalment per organitzar la primera Jornada Empresarial a Can Caralt, on els sectors de l’urbanisme, la flor ornamental i la innovació han estat els protagonistes i on s’ha debatut sobre com transformar les empreses basant-se en criteris de sostenibilitat i eficiència.

La jornada ha estat un èxit pel que fa a l’assistència i la valoració de les persones que hi ha participat. Han assistit a la jornada 63 persones, de les quals representants de 38 empreses, que han felicitat els representants institucionals i el personal municipal per la iniciativa i per l’organització. Alguns dels assistents han demanat que es repeteixi la realització d’aquest tipus d’activitat.
La regidora de Promoció Econòmica, Teresa Vidal, ha explicat que «el nostre compromís amb les empreses del municipi és ferm, volem una vila amb un teixit empresarial fort, amb vincle amb el territori i que la seva activitat repercuteixi en el progrés social i econòmic de Llavaneres».

Per tal de fomentar el treball en xarxa entre les empreses del municipi, l’Ajuntament va contractar l’empresa Getting Contacts, especialitzada en networking professional, que va facilitar que s’establissin un total de 160 contactes professionals. Les funcions d´aquesta empresa no acaben amb la jornada empresarial, està previst que segueixi la seva tasca facilitant que les empreses continuïn connectades i participin d´una nova acció que es preveu fer abans d´acabar aquest any 2018.

Deixa un comentari