Publicat el 25/04/2016

Calella ha tornat a ser l’escenari escollit per rodar una producció audiovisual. Es tracta d’un curtmetratge anomenat “Punto y Coma”, dirigit i produït per Begin Productions, una productora creada per un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Barcelona.

Queralt Puig, portaveu de Begin Productions, ha explicat perquè Calella ha estat l’escenari escollit per endinsar-se en la seva primera producció: “Calella ens ofereix, a nivell d’imatge i localitzacions, un material molt ric i variat per a situar la història”. Un altre dels motius per haver escollit Calella ha estat la recent gravació a la ciutat de la pel·lícula “100 metros” de Marcel Barrena, ja que les seleccions d’espais són pràcticament les mateixes.

El rodatge, que es va dur a terme, va tenir lloc al c/ Francesc Batrina, c/ Església, plaça de l’Església i a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau.

El curtmetratge explica la història de la Clara, una noia que, després de patir un accident, es troba en coma durant cinc mesos. Quan desperta del coma, records i pistes d’algú que l’ha estat visitant li faran buscar la resposta que porta temps volent trobar. 

Deixa un comentari