Publicat el 22/02/2016

 

L’oficina principal de Correus de Mataró, al Camí Ral, estrena un mata-segells turístic dedicat a la primera línia de ferrocarril que l’any 1848 va unir Barcelona i Mataró, una de les fites històriques més rellevants del moment.

Aquest mata-segells, que estarà permanentment a l’oficina, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la ciutat, els filatèlics i els turistes que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals, enriquint-les així amb el record a un dels fets més transformadors de Mataró, la comarca i el mateix servei postal.

 A més de la imatge del primer tren a la península, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l’enviament. Així, aquesta efemèride i el nom de Mataró viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s’enviïn des de l’oficina.

 Correus ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència

Deixa un comentari