Publicat el 17/06/2020

Es poden fer sol·licituds per fer tràmits i gestions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, consultar les reserves i anul·lar-les si s’escau

L’Ajuntament d’Argentona estrena a partir d’aquest setmana un nou aplicatiu telemàtic per gestionar les peticions de cita prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), per tal de dur a terme algun tràmit administratiu o algun altre tipus de gestió.

Podeu accedir a la nova eina a través del següent enllaç:
Cita prèvia : https://citaprevia.gestorn.com/argentona/#nbb

Totes les peticions de cita prèvia amb l’Oficina d’Atenció Ciutadana s’hauran de dur a terme a partir d’ara a través d’aquesta eina. Es recorda que l’oficina NO atendrà sense cita prèvia.
Des de l’Ajuntament d’Argentona es demana a la ciutadania que faci ús d’aquest aplicatiu per demanar cita a l’OAC o realitzar tràmits, i utilitzi els telèfons de l’Ajuntament i les bústies dels serveis municipals per d’altres assumptes o consultes.

Com funciona
Una vegada accedeixi a l’aplicatiu, la persona interessada haurà de seleccionar el tràmit que vol realitzar, facilitar les seves dades personals i escollir el dia i hora que vol anar a l’Ajuntament, entre les hores disponibles. Des d’aquesta eina podrà sol·licitar rebre un avís al seu correu electrònic, així com gestionar les seves reserves i anul·lar-les si s’escau.
En cas que es requereixi realitzar més d’un tràmit, es recomana que se sol.liciti cita prèvia per a cada gestió.
Cal ser puntuals, ja que no es facilitarà el tiquet d’atenció passats més de 10 minuts sobre l’hora sol·licitada.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari