Publicat el 21/07/2014

Ja fa 10 anys que Sant Vicenç de Montalt va impulsar les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme. Coincidint amb l´aniversari, aquesta població ha donat enguany el tret de sortida de l´edició 2014 amb l´anunci que Sant Vicenç de Montalt n’assumeix a partir d´ara el lideratge.
L´edició 2014 de les Jornades Gastronòmiques del Tomàquet del Maresme arriba a una seixantena de restaurants i establiments alimentaris de 16 municipis: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d´Estrac, Canet de Mar, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.
Precisament, fins al 31 d´agost oferiran una variada oferta de menús i plats especials amb el tomàquet conreat al Maresme com a producte estrella.
D’altra banda, com ja és habitual, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal, a partir del programa Productes de la Terra Maresme, han editat un opuscle que recull tant l´oferta culinària dels establiments participants com les activitats paral·leles que organitzen alguns municipis i els productors de tomàquet que formen part del Cens de Productors. El fullet es pot trobar als establiments  i a les dependències municipals.

Deixa un comentari