Publicat el 02/07/2014

La 18a edició d’Estelània que es celebrarà a la Plaça Universitat de Canet de Mar el dissabte 5 de Juliol, comptarà amb nombrosos expositors. L’horari de serà de 10 a 22h.
També s’organitzen diferents activitats:
Inflables per a nens durant tot el dia de 10 a 22 hores.
– 17.30h Ballada de sardanes a càrrec dels Amics de la Sardana de Canet de Mar i la participació de la Colla Creixent amb un ball de lluïment
– 18.30h Actuació de Quim Vila amb el seu espectacle “Algun altre suggeriment resolutiu i coherent que no sigui un estat independent?”
– 20.00h Actuació de Santi Arisa presentant el seu disc “
Ara”
– 21.30h Estelada de llum


Una fira amb ànima !
Estelània, la primera fira dedicada a tot tipus de productes independentistes (on també s´inclou gastronomia, llibres, artesania, entre d´altres); també té un caire participatiu, festiu i reivindicatiu, ja que uneix en un únic espai totes les entitats i associacions, projectes, artesans i empreses involucrades en el moviment independentista.
El nom de la fira prové de la composició de les paraules ” estelada ” i ” miscel·lània” ( perquè vol ser una miscel·lània d´entitats, projectes i productes catalans). A més el sufix “-ania” significa ” terra de ” en llatí. Estelània és una plataforma independentista que fomenta valors com diversitat, participació, barreja, espai obert, festa, diversió, compartir, varietat, suma. Un dels objectius de la fira és aconseguir un espai on participin persones compromeses, amb una clara voluntat cultural i pedagògica, esdevenir un referent que faci costat i animi a tots els catalans a seguir endavant amb decisió per l´assoliment de l´Estat propi.
http://www.estelania.cat/

Deixa un comentari