Publicat el 12/06/2017

Les entrades es poden adquirir a partir del 15 de juny a l’Oficina de Turisme i al web www.musicsenresidencia.org.

És una proposta única a Catalunya. Una joia per als amants de la música de cambra que va néixer a Alella, ara fa vuit anys, a l’aixopluc del paraigües del Festival d’Estiu, i que ja s’ha fet gran. En els seus vuit anys de trajectòria, Músics en Residència ha deixat de ser un projecte per convertir-se en una proposta consolidada amb una singularitat especial que li permet volar sol, amb identitat pròpia, fora ja del Festival.

L’Ajuntament alellenc ha volgut separar les dues propostes musicals amb la voluntat de posar en valor i donar relleu a les estades musicals i els concerts de música de cambra, amb un programa propi de Músics en Residència.

L’estrena del programa és el punt de partida dels canvis que hauran de succeir en els propers anys, marcats per l’entrada en funcionament del nou espai d’arts escèniques que s’està construint al carrer de Santa Madrona, i la possibilitat de modificar el calendari i el contingut de les estades.

I és que la proposta té un valor afegit molt important respecte a l’oferta de música clàssica que s’ofereix arreu de Catalunya: permet gaudir de formacions i interpretacions d’obres i autors molt difícils de trobar en les programacions habituals de música de cambra.

Enguany participen 10 músics i 2 júniors, que toquen o han tocat en algunes de les orquestres més importants d’arreu d’Europa. Durant una setmana, del 17 al 22 de juliol oferiran audicions obertes al públic, preparatòries del dos concerts que faran a l’Església d’Alella el 20 i el 22 de juliol, en els quals s’interpretaran obres de Joseph Haydn, Aaron Copland, Ernst von Dohnányi, Johannes Brahms i György Ligeti. El 19 de juliol, a l’Església, alguns dels intèrprets participaran en una sessió especial del concert de “Carta blanca” (anomenat “Protagonistes”) en el què cada músic interpretarà en solitari una peça triada per ell mateix.

Les entrades als concerts es posaran a la venda a partir del 15 de juny a l’Oficina de Turisme i a www.codetickets.com.

Es pot trobar més informació de la programació a www.musicsenresidencia.org.

Deixa un comentari