Visita guiada a la Casa Benèfica en motiu del Dia Internacional dels Museus

Coneixereu un dels edificis modernistes més singulars del municipi del Masnou. Dissenyat per l’arquitecte Gaietà Buïgas i Monravà l’any 1902 i promogut per l’alcalde Pau Estapé i Maristany, la creació d’aquest asil benèfic va suposar la concessió a la vila del Masnou del títol de Benèfica per part del rei Alfons XIII.

Sota el lema Els museus com a eixos culturals: el futur de la tradició, el DIM 2019 se centra en els nous papers que exerceixen dels museus com a actors actius en les seves comunitats. El paper dels museus en la societat està canviant. Els museus s’estan reinventant contínuament per ser encara més interactius, centrats en l’audiència, orientats a la comunitat, flexibles, adaptables i mòbils. S’han convertit en eixos culturals que funcionen com plataformes on la creativitat es combina amb el coneixement i on els visitants poden cocrear, compartir i interactuar.

L’objectiu del Dia Internacional dels Museus (DIM) és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com per al desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Visita guiada
Data
Dissabte, 18-5-19
Hora
11:00
Preu
Gratuïta
Adreça
Casa Benéfica. C/ Rector Pineda, 12

Deixa un comentari