Un ”t’estimo” més a Cabrils.

 

Presentació de llibre.

 

Novel·la de Mar Rubio Oliver basada en anècdotes reals de noces.

Presentació a càrrec de: Joaquim Forcada, Jutge de Pau de Cabrils, Esther Jordana, entrevistadora, Mar Rubio, autora del llibre. Amb l’actuació musical del grup Stela.

Més de quatre dècades oficiant casaments dona per a un nombre considerable d’anècdotes, històries que t’arrencaran somriures, nostàlgies, riallades, reflexions… i en què el jutge de pau de Cabrils, vostra senyoria en Joaquim Forcada, es converteix en el seu principal actor, en una figura imprescindible i irreemplaçable i en un protagonista més de la novel·la.

Un ”t’estimo” més a Cabrils és un llibre d’amor i d’amistat, amb un espectador clau, el poble de Cabrils, d’on són oriünds els seus personatges, que passegen pels seus racons idíl·lics fent-lo partícip de les diferents trames que es van succeint al llarg de les pàgines, atrapant el lector i arrossegant-lo fins a l’última línia.

Una lectura divertida, intimista, real i emocional amb la que, fàcilment, empatitzaràs i et veuràs identificat en molts dels seus paràgrafs i potser… és convertirà en un esperó per al teu cor, aquest estímul que et falta per declarar el teu ”sí, ho vull” particular, únic i exclusiu.

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dissabte, 29-4-23
Hora
11:30
Adreça
Al jardí de la Biblioteca de Vilassar de Mar. C/ de Santa Eulàlia, 66

Deixa un comentari