Un ”t’estimo” més a Cabrils.

 

Presentació de llibre.

 

Novel·la de Mar Rubio Oliver, basada en anècdotes reals de noces.

Presentació a càrrec de: Maite Viñals, alcaldessa de Cabrils, Joaquim Forcada, Jutge de Pau de Cabrils, Marta Bañeres, entrevistadora Mar Rubio, autora del llibre. Amb l’actuació musical de Jan Nieto.

Més de quatre dècades oficiant casaments dona per a un nombre considerable d’anècdotes, històries que t’arrencaran somriures, nostàlgies, riallades, reflexions… i en què el jutge de pau de Cabrils, vostra senyoria en Joaquim Forcada, es converteix en el seu principal actor, en una figura imprescindible i irreemplaçable i en un protagonista més de la novel·la.

Un ”t’estimo” més a Cabrils és un llibre d’amor i d’amistat, amb un espectador clau, el poble de Cabrils, d’on són oriünds els seus personatges, que passegen pels seus racons idíl·lics fent-lo partícip de les diferents trames que es van succeint al llarg de les pàgines, atrapant el lector i arrossegant-lo fins a l’última línia.

Una lectura divertida, intimista, real i emocional amb la que, fàcilment, empatitzaràs i et veuràs identificat en molts dels seus paràgrafs i potser… és convertirà en un esperó per al teu cor, aquest estímul que et falta per declarar el teu “sí, ho vull” particular, únic i exclusiu.

Informació

Població
Cabrils
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dissabte, 15-4-23
Hora
18:00
Adreça
Sala de la Concòrdia de Cabrils. C/ Torrent Roig, 7

Deixa un comentari