El Documental del Mes: Time trial.

El final de la carrera d´un atleta és una lluita contra el temps, una cursa a contrarellotge. Per a un ciclista professional, participar en una cursa és una necessitat addictiva que desafia tota lògica i crea un espectacle tant fascinant com dolorós. Time Trial (cursa a contrarellotge) ens apropa a les últimes curses de la carrera del ciclista britànic David Millar que culmina amb la darrera presa de contacte amb el Tour de França.

David Millar era un reputat ciclista escocès que va comprar la seva primera bicicleta de carretera quan tenia 15 anys. Quan va fer els 18 es va traslladar a viure a França per poder competir al més alt nivell. Dos anys més tard, el 1997, li van oferir el seu primer contacte professional per liderar un dels equips francesos més importants, el Cofidis, amb el qual va guanyar 3 etapes del Tour de França, 5 de La Vuelta a Espanya i 1 del Giro d´Itàlia, fins que va rebre una suspensió per dopatge el 2004.

Des d´aleshores, David Millar s´ha convertit en una potent veu dins de la lluita antidopatge i ha tornat a les competicions com a ciclista net. Time Trial ens apropa als seus últims dies de competició que serviran al protagonista per sincerar-se amb ell mateix i amb l´espectador respecte les llums i ombres que determinen la seva biografia esportiva.

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Cinema
Data
Dissabte, 4-5-19
Diumenge, 5-5-19
Hora
19:00
Preu
3,50€ Descomptes online i a taquilla
Adreça
Patronat Teatre. C/ Josep Paradeda, 26
Pàgina web
https://www.patronatpremia.cat/

Deixa un comentari