‘LA GRAN OFENSA’

TEATRE

La gran ofensa interpel·la a l’espectador preguntant-li si existeixen els límits de l’humor. Cal processar algú per explicar un acudit? Hem de censurar la comèdia? Es pot fer humor de qualsevol tema?

En Sergio (Cristian Valencia) i en Bernat (Dani Amor) són dos còmics que estan començant a despuntar en el dificilíssim món de la comèdia.Però quan tot semblava que anava sobre rodes són demandats per un dels seus acudits per en Mateu (Artur Busquets).
Amb l’ajuda de la Maria Pilar (Betsy Túrnez), una advocada de dubtosa reputació, en Sergio i en Bernat intentaran no acabar a la presó i que l’opinió pública no acabi amb ells.

La productora audiovisual i teatral El Terrat continua la celebració dels seus 30 anys de vida estrenant un nou espectacle, La gran ofensa, producció de La Bendita Compañía en col·laboració amb El Terrat. L’obra és dirigida per Oriol Pérez i Serapi Soler.

El muntatge arriba a el Masnou després de fer temporada a Madrid, on ha passat pel Teatro del Barrio i el Teatro Lara, i de representar-se amb èxit de crítica i públic a la Mostra Internacional de Teatre Cómic e Festivo de Cangas do Morrazo (MITCFC) i al SINGLOT Festival de Sant Feliu de Guíxols

Durada : 80 minuts
Ho organitza : El Terrat i la Bendita Companyia
Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable.

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Diumenge, 28-11-21
Hora
18:00
Preu
10 €
Adreça
Espai escènic Ca n'Humet. C/ de Fontanills, 77

Deixa un comentari