Sortida al parc natural de Collserola

Ja tenim la 2a jornada del cicle de passejades de marxa nòrdica (Nòrdic Walking), enfocades per a la gent gran i organitzades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Teià, conjuntament amb l’Àrea d’Esports de la Diputació de Barcelona i amb la col·laboració del Club Excursionista Teià.

Sortida desde la rotonda inici Passeig de la Riera.

En els casos de les passejades (cal afegir el temps de trajecte des del municipi d’origen fins al lloc on s’ha de desenvolupar la passejada i viceversa). Es camina un total aproximat de 3 – 4 hores i durant el recorregut, es van realitzant diverses parades. Les distàncies a recórrer que es plantegen no seran majors de 9-10 km ni, en cap cas, ni menors de 6 km.

Es considera molt important que les persones que hi participin, estiguin acostumades a realitzar activitat física de manera regular i/o siguin capaces de mantenir un mínim esforç físic de manera continuada.

Condicions de participació:

• Edat mínima de 58 anys.
• Preferència a la població del municipi de Teià.
• Per la Jornada de Cloenda, podran participar totes aquelles persones que, durant el curs, hagin realitzat un mínim de tres de les accions que s’organitzen (tallers i/o passejades).
• Places limitades.
• Activitat gratuïta a tots els inscrits.

Cal portar roba i calçat apropiat i còmoda, una motxilla amb les coses necessaries com aigua, aliments per l’esmorzar…

Inscripcions aquí.

Per a més informació aquí.

 

 

Informació

Població
Teià
Activitat
Passejada
Data
Dijous, 27-1-22
Hora
8:45 - 14
Preu
Gratuït

Deixa un comentari