Sopar Enosolidari a benefici de l’Institut Guttmann.

Aquest any la Diada Enosolidària es transforma en el Sopar Enosolidari. El restaurant Els Garrofers acull aquesta jornada que servirà per recaptar fons per una bona causa. Després del sopar, es farà un sorteig d’una experiència a Alella Organic SPA entre tots els asistents i també podreu participar a la subasta solidària i guanyar experiències i productes cedits a la causa per diferents membres de la Ruta del Vi DO Alella.

Si l’any passat vam aconseguir 2.424,41€ per a la Fundació Miquel Valls aquest any hem elaborat un menú solidari per ajudar a l’Institut Guttmann.

Un menú amb més bon gust que mai:

Primers:

  • Amanida dels Paus
  • Musclos del Delta amb sofregit de curri-coco-llima-xili
  • Croquetes de bolets de temporada
  • Les nostres braves

Segons:

  • Xai 12h sense feina amb parmentier i coulis d’orellana
  • Bacallà amb carxofes per tot arreu

Postres:

  • Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells
  • Brownie casolà

Sommeliers:

  • Eli Vidal i Marc Guallart

Els Vins:

  • 3 de Testuan, Testuan, Vi de Cabrils
  • Plaer escumós, Bouquet d’Alella
  • Pensa, Les Costes-Viticultura sostenible
  • SO Syrah Garnatxa, Celler Can Roda
  • Coriolis 2014, Celler Joaquim Batlle
  • Pansa Blanca sense solfits, Raventós d’Alella
  • Vermut negre, de la Vermuteria Xavi Estrany

 

Els beneficis aniràn al projecte BBHI (Barcelona Brain Health Initiative) de l’institut Guttmann.

Informació

Població
Alella
Activitat
Altres Activitats
Data
Divendres, 14-6-19
Hora
20:30
Preu
49,50 €
Adreça
Els Garrofers. Pg. d’Antoni Borrell, 13

Deixa un comentari

Especial Festes de Nadal