Sopa de pedres.

Divendres 13: Sopa de pedres, Part 1 – Recollida d’aliments.

Tant diables com tabalers fan una ruta per diversos comerços del poble, inclosos els del Mercat Municipal, per recollir aliments per a la famosa sopa de pedres, que, amb els temps tan fresquets que corren, ens fa entrar en calor. Vine i ajuda’ns a recollir aliments per a aquest magnífic àpat, que ser servirà l’endemà entre tots els assistents! Inici del recorregut: Mercat Municipal a les 18 h. Final del recorregut: Can Rac, aprox. 20 h.

Dissabte 14: Part 2, Un tabal per Nadal – Sopa de pedres.

Com ja fa alguns anys, el 22 de desembre es realitzarà la carismàtica, donativa i col·laborativa sopa de pedres amb les aportacions de vilatants i treballadors dels establiments del poble. La sopa es repartirà a la plaça de davant l’OAC (coneguda també com plaça d’antic Correus) a partir de les 20:00 h. Participem amb la Fira d’Artesania i de Nadal, on també podreu gaudir de diverses activitats i del nostre grup de percussió. No t’ho perdis!

*Si voleu col·laborar aportant aliments per al caldo, podeu apropar-vos divendres 13 de 18:00 a 18:15 h al Mercat, o a les 20:00 h a Can Rac, o bé l’endemà a la plaça d’antic Correus de 9:00 a 12:00 h.

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Festes
Data
Dissabte, 14-12-19
Hora
19:00
Adreça
Pl. d'antic Correus, davant l'OAC

Deixa un comentari