Sóc migrant. Cicle sobre Migració al Círcol.

Degut a la situació actual i a la dificultat i la manca de polítiques efectives dins el marc de l’ajuda a la migració. Degut a la voluntat de molta gent, grups i associacions d’actuar, ajudar, acollir, donar a conèixer, moure’s per què el sistema canviï no només aquí, com a lloc d’acollida, si no als països d’origen.

Des del Círcol i a partir de les arts escèniques volem crear un espai de reflexió, per a la difusió de projectes, per compartir experiències, i per poder apropar-nos més a la realitat de la migració; persones, que fugen del seu país buscant un futur, una vida.

Què els fa marxar? Quins periples han de viure? Quines son les màfies que s’aprofiten de la migració? Què passa al Mar Mediterrani? Qui els ajuda? Quines traves es troba la persona que vol ajudar? Què passa un cop arriben aquí? Sabem acollir? Estem preparats? Quines polítiques s’estan portant a terme per a millorar la situació? I quines l’empitjoren? Què passa amb els menors no acompanyats? Com podem ajudar? Què podem fer? Ens hem deixat convèncer del mal de la migració? Com actuem? Fins a quin punt en som responsables? Quines polítiques recolzem? Ens interessa? Ens mullem? Actuem?

El Círcol volem actuar, volem posar el nostre granet de sorra i això és el que hem organitzat.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Cinema Exposició Música Teatre i Dansa Xerrada
Data
Dissabte, 6-4-19
Diumenge, 14-4-19
Preu
Socis 8 €. No socis 10 €
Adreça
El Círcol. C/Sant Anastasi 2
Pàgina web
http://elcircol.cat/

Deixa un comentari