Sergio Dalma torna a l’univers italià amb un nou episodi de la seva exitosa col·lecció Via Dalma. Després del seu últim treball amb material inèdit al 2015, Sergio presenta Via Dalma III, una col·lecció de cançons heterogènies però connectades per la reinvenció màgica de la seva veu, sense dubte una de les més personals i reconegudes veus del panorama musical llatí americà en els últims 25 anys.

Les 12 cançons triades per formar part d’aquest Via Dalma III són obra d’artistes tan dispars com Lucio Dalla, Domenico Modugno, Drupi, Toto Cutugno, Matia Bazar, Antonello Venditti, Ricchi i Poveri, Gianni Bella, Pino Donaggio o Nicola di Bari. En la veu de Sergio Dalma descobrim nous matisos capaços de reinventar cançons immortals.

Produït per Claudio Guidetti i gravat íntegrament en els estudis de Milà del Carrer Cadore 33 (que dóna títol al penúltim àlbum de l’artista), Via Dalma III impregna en cadascuna de les cançons del disc l’essència del “so Dalma”, cosa que Claudio persegueix i aconsegueix amb èxit en cadascuna de les seves produccions d’aquesta trilogia. La recerca d’aquest so únic i distintiu es converteix gairebé en una obsessió del productor i del propi artista. I és que l’objectiu de les col·leccions Via Dalma és allunyar-se d’una col·lecció de versions sense ànima i fer que aquestes passin a formar part del repertori de Sergio, que tinguin el segell de l’artista i siguin reconegudes tant per la història d’aquests clàssics com per la interpretació de l’artista espanyol. Per a aquest disc, s’han embarcat en la producció músics llegendaris com el guitarrista Michael Landau, Luca Scarpa o el mateix Claudio Guidetti.

Informació

Població
Granollers
Activitat
Concerts
Data
Dissabte, 6-10-18
Hora
21:00
Preu
Discapacitats: 55 € / Zona A: 55 € / Zona B: 28 €
Adreça
Teatre Auditori de Granollers. C/ de Torras i Bages, 50

Deixa un comentari