Segons plats sense carn, amb proteïna vegetal

Ja sigui per la salut, pel respecte als animals o per l’impacte ambiental de la industria càrnica, la tendència a reduir o deixar enrere el consum de carn va guanyant adeptes. Cigrons i mongetes seques, pèsols i fajols, llenties i fruits secs són aliments de proximitat i rics en proteïnes vegetals .

En el taller aprendrem a ampliar el repertori de segons plats sense carn i a fer-los  atractius per a tota la família.

Amb la col·laboració de Biblioteques de Mataró.

Places limitades. Cal inscripció prèvia aquí.

Per a més informació posat en contacte amb la Casa Capell enviant un correo a casacapell@ajmataro.cat o trucant al 937955405.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Taller
Data
Dissabte, 26-2-22
Hora
11 - 13
Adreça
Biblioteca Pompeu Fabra. Plaça Occitània, s/n

Deixa un comentari