SANTI ARISA actuarà amb l’espectacle 1r Testament vital’ el proper dia 25 de maig acompanyat de la Big Band de Vilassar de Mar, al teatre de l’Amistat de Premià de Mar a les 22h.

‘1r Testament vital’ és una celebració de tota la vida dedicada a la música i a l’espectacle per part d’aquest reconegut bateria. Aquest instrument ha estat una part molt important de la seva vida i ara en vol deixar constància en forma de testament vital. Santi Arisa estarà acompanyat en aquest concert amb la Big Band de Vilassar de Mar i la col·laboració especial de Dan Arisa.

El projecte parteix de la trajectòria musical de Santi Arisa, homenatjant també els grans músics amb els que ha participat i recordant moments molt importants per a la cultura musical del país. Grups i formacions que ha fundat o participat d’una manera intensa. Com Fusioon, Manel Camp, Jordi Sabatés, Francesc Burrull, Big Band Barcelona, Coblamporània, Pegasus, Tribu i Lakatans. I sense oblidar arranjadors i companys de treball com Quico Janer, Xavier Roger, Ernest Manchon i músics que l’han acompanyat al llarg de la vida.
A la selecció de temes del concert hi trobarem composicions de Santi Arisa dels anys 70, 80, 90, 2000 i fins a arribar a temes del 2016.

Ho organitza: Associació Cultural Centre L’Amistat

Col·labora: Ajuntament de Premià de Mar i Bing Band Vilassar

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 5-7-19
Hora
22:00 - 00:00
Preu
15 €. Ant. 12 €. Socis: 10 €
Adreça
Espai l'Amistat. C/ de Sant Antoni, 60

Deixa un comentari