A les 9 del matí
A l’Església Parroquial. Benedicció senzilla de panets davant la imatge de Sant Antoni Abat.

A continuació
Repicada de campanes anunciant la Festa. La Comissió de Sant Antoni acompanyada per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal es dirigirà a la Casa de la Vila per saludar i convidar les autoritats i el veïnat.

A 1/4 d’11 del matí
Recollida de la bandera de Sant Antoni a can Lota i sortida cap a la plaça de la Vila acompanyats per l’Orquestra.

A 2/4 d’11 del matí
Ofici Solemne celebrat per Mn. Antoni Suriol Castellví, acompanyat dels mossens Joaquim Vives Aragó, Aureli Gómez de Cadiñanos Pinedo i Jordi Gutiérrez. Tot l’ofici serà acompanyat amb l’orquestra, a honor i glòria de Sant Antoni Abat i en memòria dels que foren col·laboradors i divulgadors de la festa. En acabar es farà la veneració de la relíquia i el cant dels Goigs.

A les 12 del migdia
Reunió de cavalleries a can Rafart per sortir a 2/4 d’1 cap a a la plaça de la Vila.

A la 1 del migdia
A la plaça de la Vila: Solemne benedicció.

Seguidament
S’efectuaran els tradicionals i típics Tres Tombs. Aquest any serà capità de bandera la Martina Monjonell Mateu. El portant de la bandera en Max Monjonell Mateu i els cordonistes la Paula Monjonell Mateu i en Pol Monjonell Cutillas.

A les 5 de la tarda
Cafè-Concert al Bar del Centre Recreatiu l’Aliança (El Casinet). Donatiu de 5 € no socis (amb val per a un cafè), socis gratis.

A les 8 del vespre
Concert cantat al Teatre del Centre Vilassarenc (La Massa), per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal. Donatiu de 15 € no socis, socis gratis.

Informació

Població
Vilassar de Dalt
Activitat
Festes
Data
dijous, 17-1-19

Deixa un comentari