Revela’t 2023.

 

 

En aquesta edició, les exposicions han estat seleccionades entorn del tema “Camins”, des de diferents òptiques i perspectives. Camins de vida, imaginaris, marcats o peripatètics; trajectòries físiques o emocionals… Ens embarquem en un viatge emocionant i ple de descobriments.

PROGRAMACIÓ:

 • Exposicions fotogràfiques: del 3 al 18 de juny de 2023.
 • Inauguració i homenatge: Durant el cap de setmana principal, el divendres 9 de juny, té lloc la inauguració oficial, amb el lliurament del distintiu de Plata al fotògraf homenatjat, que enguany serà l’insigne Ramón Masats.
 • Conferències: També durant el Main Weekend, 10 i 11 de juny, han preparat un programa de conferències gratuït, amb ponents relacionats amb les exposicions d’aquesta edició.
 • Market fotogràfic: Fira, Market… crida-ho com vulguis, és l’oportunitat de trobar aquells productes analògics que no trobaràs en altres llocs: càmeres, rodets, còpies d’autor, fotolibros
 • Activitat familiars: Durant el cap de setmana principal trobareu moltes activitats per a fer en família i de manera gratuïta. Per a qualsevol edat, segur que et divertiràs i aprendràs algunes de les tècniques analògiques que no passessin mai de moda.
 • Photowalk Ricoh GR: Acompanyats de la mà del mestre Jota Fangs podreu fer una ruta fotogràfica per Vilassar de Dalt, 3h30 d’immersió total per a poder desenvolupar la vostra mirada de fotográfxs de carrer.
 • Workshop Branco Ottico: Dels guanyadors del rècord de la impressió de contacte més gran mai realitzada, es realitzarà un taller de cambra fosca durant el diumenge 11 de juny.
 • Paella popular: Enguany serà el diumenge 11, (el mateix cap de setmana principal) en la Plaça del Teatre i com sempre amb diferents opcions, també vegana. El colofó d’un cap de setmana ple de sorpreses, retrobaments i noves amistats
 • Open Factory: Veuen el dissabte 10 després del tancament de les exposicions, a partir de les 21h, al pati de la fàbrica de calç Garbat per a celebrar amb nosaltres una nit de música i bon ambient. Festa assegurada!
 • Camiseta Limited Edition: Per a aquest Revela’t 2023 treuen una samarreta especial Limited Edition amb la foto icònica del Mike Brodie. L’edició és de 100 úniques samarretes, no et quedis sense!
 • Residencia de Creació: Durant el festival Revela’t 2023, 8 artistes internacionals i 2 tutores (Laura Aubree i Valeira Mairanga) compartiran una setmana plena d’experiències i coneixements.
 • Visionat de portafolios: L’oportunitat de presentar el teu projecte a 9 expertxs: Galeristes, comisarixs, directorxs de festivals, críticxs i editors. 3 hores, rebent consells i comentaris constructius sobre el seu treball.

ENTRADES: 

Si ja t’has decidit, adquireix la teva entrada a les exposicions de forma anticipada, la resta, conferències, market i moltes activitats, són gratuïtes. Excepte paella i tallers.

D’aquesta manera també ajudes a disposar de fons de forma anticipada per a l’organització i té altres avantatges, ja que no hauràs de fer cues i participaràs en diferents sortejos.

Compra l’entrada AQUÍ.

Informació

Població
Vilassar de Dalt
Activitat
Jornades
Data
Dissabte, 3-6-23
Diumenge, 18-6-23
Hora
A diverses hores
Preu
12€
Adreça
Vilassar de Dalt
Informació extra

Entrada General + Visita guiada: 19€
Entrada General Reduïda 8€
Entrada General Gratuïta 0€


Deixa un comentari